SFO på Tomasskolen

Vår visjon er: Tomasskolen SFO skal være et trygt og godt sted å være, hvile og vokse!

Tomasskolen SFO er en trivelig SFO som holder til i lyse lokaler i kjelleren på Tomasskolen. Vi har åpent 13,5 time i uka. Du kan søke om hel- eller halvplass. Vi tar imot søknad om plass hele skoleåret.

Ved spørsmål send mail til SFO-leder Sigrun Vestbøstad; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller send inn en søknad elektronisk.

Åpningstider og generell info.

SFO åpner før skolen kl.07.30 og har åpent til kl.08.25. Etter endt skoledag har SFO åpent fra kl.14.00-16.30, bortsett fra fredager da SFO åpner kl.12.50.

Ved skolefri holder SFO åpent en del av disse fridagene. Hvilke dager dette gjelder, gis beskjed om i august og januar. Full plass gir rett til deltagelse alle disse dagene, halvplass gir rett til halvparten av dagene. Det er i tillegg mulig å kjøpe enkeltdager for alle skolens elever i 1.-4.klasse. Det vil være påmelding i forkant, og den er bindende.

Oppsigelse av plassen

Det er 2 måneders oppsigelsestid, med unntak av oppsigelse i mai. Da er oppsigelsestiden 3 måneder pga.betalingsfri juli. Oppsigelse av plassen gjelder fra den 1.i måneden, og oppsigelsen må sendes på mail til SFO-leder.

Betaling for SFO-plassen

SFO-betalingen er fordelt på de 11 skolemånedene august-juni, dvs.180 skoledager. Det er lik sum for disse månedene, uavhengig av antall skole-og SFO-dager.

Prisene for plass på Tomasskolen SFO inkluderer daglig frukt, og er fra 01.07.17:

• Full plass: 2350,-
  • Halv plass: 1520,-

Regningen kommer elektronisk den første hver mnd og betales forskuddsvis med forfall den 15. hver mnd.

-Prisene kan justeres i løpet av skoleåret, men da med to -2- måneders varsel i forkant.