For skoleåret 2020/2021 har vi ledig en 50-100% stilling for lærer med utdanning og kompetanse innen realfag; matematikk og naturfag og gjerne erfaring fra 5.-10. trinn. Stillingen er et års-vikariat med mulighet for forlengelse.

Trondheim Kristne Grunnskole Tomasskolen er en offentlig godkjent friskole med ca. 150 elever fra 1.-10.trinn. Vi har elever fra hele Trondheim. Skolen ble grunnlagt i år 2000 og eies av Pinsemenigheten Betel i Trondheim.

Våre kjerneverdier er vennlighet, respekt og kunnskap med mottoet; Trygg skole for alle.

Skolen har et godt kvalifisert personale på ca. 30 ansatte, inkludert lærere, assistenter og administrativt personale. Skolen ligger sentralt og i hjertet av Trondheim. Vår nærmeste nabo er festningen med flotte parkområder. Med ca 5 min gangavstand til byen har vi muligheter til å benytte oss av biblioteket, og flere museer.

Vi benytter oss hovedsakelig av PC`er med office365-programvare for alle elever. På barnetrinnet har vi også iPads. Kjennskap til digitale undervisningsplattformer er ønskelig.

Vi ønsker oss lærere som:

  • Er tydelige klasseledere med hjerte for elever og undervisningen.
  • Har evne til å skape gode relasjoner med elevene.
  • Har motivasjon for å tjene Gud med sin utdannelse og erfaringer.
  • Er faglig dyktig og engasjert.
  • Vil delta aktivt i et godt arbeidsmiljø og skolens utviklingsarbeid.

Personlig egnethet vil bli vektlagt ved ansettelse.

Ta kontakt

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

For ytterligere informasjon, send en e-post til rektor Berit Marie Strand, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV og bekreftede kopier av attester og vitnemål sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller pr. post til Trondheim Kristne Grunnskole Tomasskolen, Festningsgate 2, 7014 Trondheim.

Søknadsfrist 22. Juni 2020

Nullmobbing small gul

Her på Tomasskolen har vi fokus på trivsel og inkludering av alle!

Les mer om våre nullmobbing tiltak!

Hva skjer

Ingen arrangementer