For skoleåret 2020/2021 har vi ledig en 50-100% stilling for lærer med utdanning og kompetanse innen realfag; matematikk og naturfag og gjerne erfaring fra 5.-10. trinn. Stillingen er et års-vikariat med mulighet for forlengelse.

Trondheim Kristne Grunnskole Tomasskolen er en offentlig godkjent friskole med ca. 150 elever fra 1.-10.trinn. Vi har elever fra hele Trondheim. Skolen ble grunnlagt i år 2000 og eies av Pinsemenigheten Betel i Trondheim.

Våre kjerneverdier er vennlighet, respekt og kunnskap med mottoet; Trygg skole for alle.

Skolen har et godt kvalifisert personale på ca. 30 ansatte, inkludert lærere, assistenter og administrativt personale. Skolen ligger sentralt og i hjertet av Trondheim. Vår nærmeste nabo er festningen med flotte parkområder. Med ca 5 min gangavstand til byen har vi muligheter til å benytte oss av biblioteket, og flere museer.

Vi benytter oss hovedsakelig av PC`er med office365-programvare for alle elever. På barnetrinnet har vi også iPads. Kjennskap til digitale undervisningsplattformer er ønskelig.

Vi ønsker oss lærere som:

• Er tydelige klasseledere med hjerte for elever og undervisningen.
  • Har evne til å skape gode relasjoner med elevene.
  • Har motivasjon for å tjene Gud med sin utdannelse og erfaringer.
  • Er faglig dyktig og engasjert.
  • Vil delta aktivt i et godt arbeidsmiljø og skolens utviklingsarbeid.

Personlig egnethet vil bli vektlagt ved ansettelse.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

For ytterligere informasjon, send en e-post til rektor Berit Marie Strand, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Søknad med CV og bekreftede kopier av attester og vitnemål sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller pr. post til Trondheim Kristne Grunnskole Tomasskolen, Festningsgate 2, 7014 Trondheim.

Søknadsfrist 22. Juni 2020

Ingen arrangementer