Livet på Tomasskolen

Lyden av latter og ivrige stemmer fyller korridorene på Tomasskolen i dag. Noen forteller om ferien, andre spør om hvor de skal møte. I dag er det første skoledag for enkelte. Andre har gjort dette en del ganger før.

I forrige uke hadde vi aksjonsdag på skolen. Aksjonsdagen er noe vi arrangerer med hele skole. Vi har et samarbeid med en skole i Niger. Da har vi en skoledag med fokus på å hjelpe de som trenger det.

God morgen! Vi håper alle har hatt en strålende høstferie. Måtte bare dele bilde av vår flotte 1. trinn. De er på fellessamling nå, men sekkene henger fint utenfor klasserommet.

9. trinn lager knekkebrød og smoothie på skolekjøkkenet. 6. trinn lager plakater om ulike energikilder og hvordan de ble brukt før og i dag. Og hvordan påvirker det miljøet?

I år valgte vi å gå sammen. Så årets blimedans er sammen med våre flotte naboer Trondheim international school (THIS). Det var vanvittig artig! Vi har Trondheims beste elever og de har virkelig moves! Nyt og så ønsker vi alle sammen en riktig god helg!