Da har vi landet litt her. Mange endringer på bygget. Vi holde på å pusse opp et helt nytt klasserom til ungdomsskolen. Vi har malt det som kan males av vegger på bygget. Ny gardiner er på plass. Vi har gjort klart klasserommene. I forrige uke var det skolestart og for en herlig gjeng med 1. klassinger. Spente var de nok sikkert også, men skoleåret 2021/2022 er i gang. Endelig kunne vi samles på samlingsrommet for å gi de en skikkelig velkomst. Vi hadde presentasjon av nye lærere. Så masse nytt og spennende. Denne uken har noen regnet matematikk, noen har norsk. Noen lager plakater. Noen har mat og helse for første gang. 9. trinn har vært ute på byen for å intervju folk fra de ulike politiske partiene. De rakk også en tur innom biblioteket for å se hvordan valget foregår. Disse ukene når det nærmer seg valg velger vi å legge litt ekstra fokus på det. Vi har alltid hatt engasjert politiske elever på ungdomsskolen og det er vi stolte av. Så vet vi at mange andre skole har sin første uke nå. Vi på Tomasskolen ønsker våre elever og elever på andre skoler et riktig godt skoleår.

Tilbake til Media