Lærere som er villig til å gjøre det lille ekstra for å engasjere elever setter vi stor pris på. Harald som er musikklærer på skolen vår gjør dette. Han har laget veldig gode undervisningsvideoer på nett og i klasserommet strekker han seg også langt for å gjøre undervisningen spennende og lærerik. En juvel som inspirere lærere og elever med sin stil! Velfortjent applaus fikk han fra elevene og kollegiet da musikklæreren iført ekte britisk uniform fra hæren og en frakk fra the royal navy skulle ha time. Undervisningen handlet om musikkhistorie fra den 2. verdenskrig. Vera Lynn, Marlene Dietrich og Glenn Miller var blant annet en del av emnet. Engasjerte og gode lærere er gull verdt for elevene og undervisningen!

Tilbake til Media