2020 må kanskje være det merkeligste skoleåret vi har hatt. Mye på grunn av korona, men vi velger ikke å ha fokus på det nå. Selv om året har gitt utfordringer retter vi heller fokuset på elevene våre. De er helt rå! På strak arm tar de utfordring på utfordring, og møter oss ansatte med et smil, gode ord eller sang. Nå nærmer det seg juleferie. Nå kan vi senke skuldrene litt for nå skal vi feire jul. Kanskje vi kan bruke litt tid til å tenke på hvorfor vi ferier jul. Det lille barnet i krybben, som også kom til verden og møtte masse utfordringer. Men sammen med venner, gode voksne og klassekamerater, så får vi det meste til. Bare vi er på lag. Vi som jobber på skolen vil derfor rette en takk til elevene våre, som gir og gir hver eneste dag. Gir sitt beste, synger av full hals, lærer av feil, trøster en som trenger det. Stor bamseklem! Velsignet julehøytid alle sammen.

Tilbake til Media