Vennlighet, respekt, kunnskap – Tomasskolen, en trygg skole for alle!

Tomasskolen eies av pinsemenigheten Betel og skolen startet høsten 2000, og pr i dag har vi 144 elever. Skolen er en kristen friskole, og vi er medlem av Kristne Friskolers Forbund (KFF) og KP-nett. Vi er offentlig godkjent etter friskoleloven og mottatt lovbestemt statsstøtte. Skolen bygger på et kristent menneskesyn. Det vil si at hvert enkelt menneske er uendelig verdifullt. Det har gaver og evner som skolen får være med å utvikle. Eleven står i sentrum for virksomheten, og lærerne vil hjelpe eleven i sin faglige, fysiske og åndelige utvikling.

I tillegg til å være en trygg skole for alle ligger vi midt i hjertet av Trondheim. Tett inn til de store grøntområdene ved festningen og den vesle skogen Småbergan. Byens sentrum ligger en liten fottur unna, og vi bruker byen aktivt som klasserom; med biblioteksbesøk, besøk på museer, kunstutstillinger osv. Vi er åpen for alle som ønsker et skoletilbud med en tydelig kristen profil.

Kom gjerne på besøk, send mail eller ta en uforpliktet telefonsamtale.

Våre Ansatte

Berit Marie Strand